Wil je vitaliteit of blijven doen wat je doet?

Wanneer je als ondernemer fit wilt worden dan moet je de juiste methode gebruiken en dat is die methode die het beste bij jou past.

  • Vaak gebruiken we ongezonde producten,
  • Wil je niet naar buiten laten komen wie je bent,
  • Kies je niet voor de juiste omgeving,
  • Je gebruikt te veel foute adviezen van anderen die niet bij je passen.

Als ik ga trainen dan doe ik die oefeningen die bij mij passen.
Als iemand anders gaat trainen dan doen ze wat er op een schema staat zonder erbij na te denken wat het voor je doet.
“Trainen om fit te worden is een geniet moment en niet een opgave!”

Wat ik ondernemers zoveel mogelijk probeer mee te geven is dat ze zoveel mogelijk mogen accepteren dat vitaliteit iets is wat je leven rijker maakt. Dit is wel zo handig voor je persoonlijke ontwikkeling. Je gaat hierdoor jezelf meer omarmen en kiezen voor de juiste producten en oefeningen en werkzaamheden op de juiste manier doen.

Het is geen opgave meer om te zijn wie je bent want alles doe je vanuit motivatie, een eigen methode die aansluit bij jouw manieren.

Want onder jouw buitenkant zit iemand die een verhaal heeft wat niet zichtbaar is voor andere en het is gewoon een verpakking wat je laat zien. Die is ontstaan door gewoontes die je van vroeger uit hebt meegekregen, het zit in je DNA, in je karakter. En dat is gewoon wie jij bent en daar kun je niet veel anders van maken. Je kunt alleen leren hier mee te omgaan en accepteren. Wanneer je er dan ook nog trots op bent, dan kun je alleen nog maar krachtig zijn, opbloeien en vitaal worden op een gezonde en positieve manier.

De reden waarom wij vitaliteit aan ondernemers willen meegeven is omdat het iets heel moois en kostbaars is. Als mensen niet fit zijn dan weet je niet wat daar van binnen gebeurt en wat er eigenlijk de reden van is dat ze niet goed voor zichzelf zorgen.

”Als ondernemer weet je vaak niet wat je allemaal wel hebt!”

 

Dit mag je niet zomaar met een standaard schema of adviezen afschuiven. Negen van de tien mensen die stappen in de combinatie coaching en training hadden in eerste instantie zoiets van: “Ik wist helemaal niet dat ik bewegen zo leuk vond!” en “Ik wist helemaal niet dat mijn valkuilen mijn kracht kunnen zijn!”. En als ik deze twee combineer dan voel ik me meteen een stuk steviger en blijer.

Dit is dus de voornaamste reden waarom ik ervan overtuigd ben dat dit vitaliteitstraject Ondernemen Zonder Stress zo goed werkt.

“Je weet niet wat je mist, je bent zoveel meer dan je denkt!”

Wil jij ook sterker ondernemen en je fitter voelen? 10 april 2017 starten we weer met een groep van maximaal 12 ondernemers. Wil jij erbij horen meld je dan via het onderstaande contact formulier.