Team coaching

“Teams ondersteun ik rationeel, emotioneel en systemisch, zodat hun gezamenlijke krachten tot ongekende resultaten zullen leiden…”

Is jouw team eraan toe om naar een
hoger niveau getild te worden?

Mensen helpen zich uit te spreken en naar elkaar te luisteren… Weer echt met elkaar in gesprek te raken… Werken aan bewustwording, zodat een kwalitatieve onderlinge communicatie gegarandeerd blijft…

In een team zorg je voor een permanente “flow”, waarin heldere communicatie, soepele processen, een groeiende omzet en een laag ziekteverzuim bijna vanzelfsprekend zijn. Daarom heeft elk team van tijd tot tijd behoefte aan een positieve boost.
Voorafgaand aan de team coaching maken we een scan-analyse waaruit blijkt wie over welke leiderschapskwaliteiten beschikt. Want iedereen kan leidinggeven, als je dat maar doet vanuit je eigen talent. Daartoe moet je deze natuurlijk door en door kennen, net als de stijl van de andere teamleden.

Communicatie is in een team van cruciaal belang. Tijdens deze training krijg je dan ook inzicht in je eigen communicatiestijl. En daarna in die van je teamleden. Je leert hoe belangrijk communicatie is, en dat door een goede communicatie 70% van de problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Maar ook de valkuilen van de groepsdynamiek komen aan bod: Hoe herken je deze en hoe ga je daar individueel mee om en hoe ga je er als team mee om?! Dit helpt enorm bij het bereiken van je eigen doelen, de team doelstellingen en die van de organisatie.

Over ons

Coachen zit ons in het bloed. Vanuit een helicopterview, met grote betrokkenheid én voldoende bagage zijn wij aangename inspirators die zich volledig committeren.

Wil je ook groeien met jouw onderneming?