Executive coaching

“Als onafhankelijk coach adviseer ik managers zodat zij met nog meer overtuiging hun zakelijke beslissingen kunnen nemen…”

Wil jij nóg succesvoller worden door jezelf
als manager verder te ontwikkelen?

Ben jij het eerste aanspreekpunt voor mensen om je heen? Een beslisser, en bovenal een inspirator? Dan is de Executive coaching echt iets voor jou. Want juist in jouw functie is reflectie van belang.

Als je heel duidelijk voor ogen hebt waar je wilt staan; aan de top van je eigen droomplan, en je serieus op een missie bent, dan is stilstaan geen optie! Je weet dat je de top niet in je eentje kunt bereiken. Je hebt anderen nodig om van punt A naar punt B te komen. Communicatie is hierbij van essentieel belang. Maar… het zijn ook anderen die je regelmatig van je koers brengen. Je hebt het nodig om er regelmatig aan herinnerd te worden waar je heen gaat, een flinke portie gedrevenheid helpt je hierbij. Echter hierdoor ervaar je regelmatig uitdagingen in de communicatie met mensen in andere functies in de organisatie. Het juist overbrengen van je plannen is van grote meerwaarde voor het slagen hiervan.

Wanneer je in staat bent om op de juiste manier te communiceren met de mensen om je heen, weet waar je echt heen wilt en wat je hiervoor allemaal zelf moet doen, dan ben je in staat om je resultaten te verbeteren en je leven gemakkelijker en beduidend minder gecompliceerd te maken.

Over ons

Coachen zit ons in het bloed. Vanuit een helicopterview, met grote betrokkenheid én voldoende bagage zijn wij aangename inspirators die zich volledig committeren.

Wil je ook groeien met jouw onderneming?