Ben jij uit je jasje gegroeid?
Dan is het NU tijd voor een maatpak!

 

Al een geruime periode zit ik in een functie die ik zelf niet meer zo leuk vindt. En eigenlijk kijk ik al een poosje uit naar een goede passende baan. Alleen solliciteren in deze tijd valt niet mee. Alles gaat vlug, snel en met de allernieuwste technieken. Hierdoor raak ik al mijn focus kwijt en heb ik niet helder wat nu bij mij past.

Zelf denk ik dat ik het wel weet welke ambities ik heb. Ik solliciteer op banen waarbij ik voldoe aan alle gevraagde opleidingseisen en toch word ik steeds afgewezen. “Waar blink ik echt in uit?” en “Welke baan past echt bij mij?” zijn vragen die ik mezelf steeds stel en die mij toch onzeker maken.

“Nog nooit heb ik er bij stil gestaan om mijn carrière echt te gaan plannen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar hulp bij het verhogen van mijn kansen op de arbeidsmarkt.”

Het trainingsprogramma Succesvol Solliciteren heeft mij echt geholpen bij het vinden van een nieuwe baan. De professionele dames die deze training geven hebben vooral naar mij geluisterd. Zij hebben mij geleerd wat solliciteren is en dat is investeren in mijzelf. Ik leerde hoe ik goed over kan komen en om de juiste indruk te maken op mijn toekomstige werkgever. Het geeft zoveel inzicht in wie ik ben en het leerde mij wat ik met mijn karakter allemaal goed kan.

Door het maken van een assessment, nog voordat ik ga solliciteren, ben ik volledig bereid om naar mezelf te kijken. Ik begrijp nu hoe ik opdrachten aanpak, welke kwaliteiten bij mijn ambitie passen en van welke vaardigheden ik echt heel blij wordt. Deze inzichten zijn extra belangrijk tegenwoordig. Het motiveerde mij om een passende functie te vinden binnen een prettige organisatie en daarbij voel ik mij zeker op mijn gemak.

“Een baan benaderde ik vaak door te reageren op de functie eisen, maar het draait uiteindelijk om het karakter.”

Met het raamwerk wat ik nu in handen heb van mezelf, ben ik er zeker van dat ik in mijn huidige functie uit mijn jasje ben gegroeid. Ik begin volgende week met veel zelfvertrouwen aan mijn nieuwe baan. De organisatie waar ik ga werken en mijn nieuwe functie voelt alsof ik een maatpak aan trek. 

Zoek jij een uitdaging die echt bij je past en waar jij je graag wilt thuis voelen? Jij hebt het niet meer naar je zin in je huidige functie? Heb je het idee dat je ook uit je huidige jasje bent gegroeid? Ben je bereid echt naar jezelf te kijken en te investeren? Wil je graag  geholpen worden door proffesionals?
Dan bij jij NU toe aan een maatpak!

Solliciteren is een vak apart wat vaak wordt onderschat en dat merken wij dagelijks. Krijg carrière advies van de experts.

Meer informatie

Carrière advies
Op 19 januari en 31 januari 2017 start de twee daagse training Succesvol Solliciteren. Een zeer complete training met persoonlijke tips, strategie en inspiratie over hoe jij jezelf krachtig kunt profileren op de arbeidsmarkt.