Door: Angelique van Ravensteijn (familiebedrijvencaoch)

Durf jij weer aan jezelf te werken?

dsc_8934Daar is het dan eindelijk, na maanden van brainstormen, ontwikkelen, en veel schrijven lanceren wij vandaag een gloednieuw, prachtig compleet trainingsprogramma. Speciaal voor POSITIEVE ONDERNEMERS.

Positief en fit ondernemen is een uitgebreid programma voor en door ondernemers die graag zelf vitaler en positiever willen gaan ondernemen. Via 4 gezamenlijke bijeenkomsten, 3 individuele coaching sessies, 3 maanden 2x per week personal training in de fitnesszaal, app, mail en telefonisch begeleiding en huiswerk opdrachten leer jij als ondernemer hoe bijzondere en intensief het is om te gaan genieten van succesvol en vitaal ondernemerschap.

Al een aantal jaren werkt Angelique van Ravensteijn van SpringBalance intensief samen met Mireille Claessens en Arjan Calatz van Medifit. Dit is een unieke combinatie van samenwerken die wij nu graag aan positieve en vitale ondernemers willen gaan aanbieden.
Het duurzame inzetbaarheid programma heeft de medewerkers van Medifit geholpen om ze bewust te maken van de keuzes die zij kunnen maken op de werkvloer. Hierdoor kunnen zij volledig ontspannen en vol positiviteit werken.  Vandaar uit is het idee ontstaan voor het trainingsprogramma POSITIEF ONDERNEMEN. Dit is HET programma wat wij andere ondernemers ook gunnen om te ervaren.

“Ik weet van veel ondernemers dat zij weer volop willen gaan genieten van het ondernemerschap en dat nu niet kunnen. Het kan ook echt anders!”

winnaarHet “positief ondernemen programma” is al succesvol bij een aantal bekende ondernemers getoetst. De coaches van SpringBalance en Medifit helpen samen gemotiveerde ondernemers met peptalks, bewezen technieken uit de H-NLP-coaching en mindfulness oefeningen. Tijdens de gezamenlijke bijeenkomsten zullen een heleboel inspiratie, inzichten en ervaringen worden gedeeld.
Op een tijdstip dat jou als ondernemer uitkomt wordt er 2x per week beweging aangeboden in de fitnesszaal bij Medifit onder begeleiding van een Personal Trainer en coach.

Dus ben jij ondernemer? Of ken je iemand die ondernemer is? Kijk dan op “Bouw een kerngezond bedrijf”

Schrijf je hieronder direct in:

Fout: Contact formulier niet gevonden.