HEERLIJK vakantie…

Drukker dan ooit is het in je hoofd. Aan alles heb je tot op het laatste moment gedacht. En nu dan eindelijk vakantie… In je vakantie heb je tijd om goed na te denken. De eerste dagen spelen er vooral dagelijkse dingen door je hoofd. Dingen die werkzaamheden betreffen, personeels aangelegenheden, zijn alle invallers geregeld, wordt de post goed verzorgd, en ga zo maar door. Andere dingen die er voor zorgen dat je hoofd vol raakt hebben te maken met je gezin, je huis en je auto. 

Na een paar dagen komen je gedachten bij oude onderwerpen die je al een hele tijd hebt weggestopt, waar je nu eindelijk in alle rust over kunt en wilt nadenken. Je verstopt je achter een boek alsof het lijkt dat je aan het lezen bent. Alleen je hoofd neemt nu de tijd om alles van het afgelopen laatste half jaar de revue te laten passeren.

De ontspanning neemt toe en het lijkt even wat rustiger te worden in je hoofd. Dan is er nu eindelijk plaats en tijd voor belangrijke zakelijke onderwerpen waarover je een beslissing wilt nemen. Gelijk steken ook de persoonlijke struggels de kop weer op. Vragen over de juiste balans tussen privé en werk worden weer eens pijnlijk duidelijk met een lachend gezin om je heen.

En opeens lijkt het of alle stress weer volop in je hoofd zit. Een lichte paniek slaat toe. Welke kant kan ik dan het beste op gaan met mijn onderneming? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik meer echte aandacht aan mijn gezin kan besteden? Hoe motiveer ik mijn medewerkers op de juiste manier zodat ik zelf gemakkelijker kan ondernemen?

Bij SpringBalance weten we hoe dit proces zich afspeelt in je hoofd. Wat deze stress-procedure veroorzaakt in je lijf. We weten welke handvaten en tools we je kunnen bieden om hier mee om te gaan. Wil jij echt je hoofd onder controle krijgen? Minder stress ervaren het hele jaar door en niet alleen als je op vakantie bent?

Maak  NU een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek door je gegevens in te vullen. Samen gaan we aan de slag om jouw plan voor 2016 in werking te laten treden. Of je nu een klein bedrijf leidt of een groot bedrijf, de uitdaging ligt er weer om het gelijk of beter te doen dan vorig jaar. SpringBalance helpt je hier graag bij!