Door: Angelique van Ravensteijn (familiebedrijvencoach)

Hoe kun jij als ondernemer gemakkelijk bij jezelf blijven?

 

Trinnggg…. Mijn telefoon gaat om 20.15u en ik neem op omdat ik als ondernemers coach ook ’s avonds bereikbaar ben.

“Hoi met Hanny, ik wil even vertellen hoe het vandaag is gegaan…. Ik ben zo rustig gebleven vandaag…. Ik was zo goed voorbereid…. Had alles helder en kon alles onderbouwen…. Wist ook nog precies wat ik wilde zeggen…. De presentatie is echt fantastisch goed gegaan…. Heb echt een heel goed gevoel overgehouden…. Oh ja, de opdracht heb ik binnen gehaald!… BEDANKT voor de coaching, zonder jou had ik dit nooit gered en door de motivatorscan was ik zo goed voorbereid! Ik heb zoveel tips van jou kunnen gebruiken. Ik kon volledig mezelf zijn! Nogmaals super bedankt. “

Deze coach-telefoongesprekken maken mijn dag helemaal goed!

In de afgelopen 4 maanden heb ik Hanny heel regelmatig gesproken bij mij aan tafel. Tijdens deze coach gesprekken hebben we uitgebreid gekeken naar haar motivatorscan rapportage. Hanny is op zoek gegaan naar de kwaliteiten die haar uniek maken als ondernemer en waar ze de juiste klanten mee aantrekt. Ze heeft zich ontwikkeld tot een integere vrouw die weet ze hoe zo haar sterke punten voor zich kan laten werken.

Met de oefeningen die ze steeds tussendoor van mij mee kreeg is ze flink aan de slag gegaan. Ze heeft geleerd om dicht bij zich zelf te blijven vanuit haar eigen karakterstructuur. Tussendoor hebben we skype contact en de appjes gaan over en weer. Dit directe contact versterkt het coachingsproces en geeft het extra steuntje in de rug om vaardigheden anders aan te pakken.

Als er zich nu een nieuwe situatie voor doet weet ze hoe ze kan reageren vanuit haar eigen kracht met de beste en juiste communicatie. De motivatorscan is haar meest gewaardeerde boek en succesvolste handleiding op dit moment. Hierdoor leert ze zich zelf, elke dag nog, een stukje beter kennen. Ze weet hoe ze zich van uit zich zelf moet presenteren om beter begrepen te worden door de buitenwereld.

 

Waar zit jouw PUURHEID als ondernemer? Hoe kan deze kracht voor jouw SUCCES opbrengen? Wil je hier meer over weten KLIK dan hier en SpringBalance neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Heeft de Motivatorscan  of deze ondersteunende en inzichtelijke manier van ondernemerscoaching je aan het denken gezet en wil je weten wat dat voor jou kan betekenen?