Door: Angelique van Ravensteijn (familiebedrijvencoach)

Wanneer jij midden in het leven staat en hier meer uit wil halen dan ga je direct op zoek naar jouw eigen kwaliteiten waarmee jij succesvol kunt worden. Wil je ook uit de waan van de dag komen omdat je anders te veel tijd kwijt bent aan onnodige handelingen? Dan wordt het nu tijd voor een motivatorscan waarmee jij in actie kunt komen.

De test vertelt je wat je lichaam en je gedachten samen allang weten en laten dit terug zien in je gedrag en handelen. Het is een directe methode om andere delen van je karakter te ontwikkelen. Het is zelfs in te zetten als trauma preventie.

De sleutel van de unieke motivatorscan ligt in het diagnosticeren en werken via lichaamsbewustzijn en onderbewustzijn. Het verschil tussen een standaard assessment dat alleen kennis, kwaliteiten en capaciteiten meet is dat ook het karakter en de onbewuste en de intrinsieke motivatie naar boven wordt gehaald. Dit laatste bepaalt of jij handelingen in stress situaties kan blijven volhouden vanuit beheersing of dat iets je zomaar overkomt.

Als je een motivatorscan gebruikt in organisaties en teams voorkom je dat er minder goed werkende teams ontstaan. Bij recruitment weet je wie er wel en niet past bij het karakter van de organisatie dat scheelt heel veel tijd en investering. Je krijg handvatten die de organisatie vooruit helpen. En je krijgt inzichten wie of wat de organisatie tegenhoudt om te groeien.

Het leidt tot meer arbeidsvreugde, participatie en er is een lager ziekteverzuim. Preventief kun je aansturen op mogelijkheden in plaats van het corrigeren van fouten. Hierdoor ontstaat er meer begrip. Het leidt tot intensievere betrokkenheid via zelfinzichten en zet aan tot meer zelfsturing van de mensen in de organisatie.

De karakter in werk methode bevat de motivatorscan . Deze methode bespaart tijd in overlegstructuren. De samenwerking verbetert gegarandeerd sterk binnen een team. Begripvol omgaan met verschillende karakters van jezelf en van andere resulteert direct in succesvol zijn.

Door betere communicatie binnen teams worden er minder fouten gemaakt. Het vergemakkelijkt het aansturen en bijsturen van jezelf en van teams. Meer inzicht in communicatie strategieën zorgt dat de organisatie merkbaar flexibeler en meer wendbaar wordt!

Meld je nu direct aan voor  info van de motivatorscan en weet hoe je er achter kunt komen hoe jij handelt in stress situaties.