Samen creëren wij
energieke vitaliteitsprogramma’s.

NAAR EEN DUURZAME ORGANISATIE
MET VITALE MEDEWERKERS

SpringBalance is partner van de KarakterFaculteit. Dankzij deze samenwerking kunnen wij je helpen bij het inzicht krijgen in je grootste bedrijfskapitaal: de mens. Wil je graag met deze inzichten aan de slag? Daar kan de KarakterFaculteit je bij helpen.

SpringBalance is een VOF partner van De KarakterFaculteit. Dat betekent dat we deel uitmaken van de ontwikkeling van producten, het vergroten van het netwerk en een actief samenwerkingspartner zijn. SpringBalance komt hierbij vooral als ondernemer, directeur, directielid of manager individueel aan bod. De KarakterFaculteit zorgt voor je hele bedrijf; op individueel, team en organisatie niveau.

De kracht van duurzame organisaties
Bij de KarakterFaculteit geloven we sterk in de kracht van duurzame organisaties. Een duurzame organisatie is wendbaar, maakt optimaal gebruik van ieders passie en talenten, innoveert, communiceert, werkt doelgericht aan een gezamenlijk doel en… heeft gemotiveerde medewerkers die het maximale uit zichzelf én de organisatie willen (en kunnen) halen. Met onze energieke en positieve vitaliteitsprogramma’s focussen we dan ook specifiek op die elementen.

“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden…”

Mireille Claessens

Ondernemerscoach, karaktercoach en trainer
Oprichter KarakterFaculteit

Als manueel fysiotherapeut en bedrijfskundig zorgmanager helpt Mireille mensen zo snel mogelijk (maar verantwoord) naar het gewenste niveau. Ze combineert daarbij het coachende van de fysiotherapeut met de drive van de ondernemer. Haar motto is dan ook: “Aan de slag!”

Angelique van Ravensteijn

 

Ondernemerscoach, karaktercoach en trainer
Oprichter KarakterFaculteit

Als de unieke karakters van ondernemer en organisatie optimaal tot hun recht komen, is de kans op een duurzaam succesvolle organisatie het grootst. Ondernemers- en karaktercoach Angelique is hierin gespecialiseerd. Haar ultieme doel: “Daadkrachtige ondernemers, gemotiveerde medewerkers!”

Wil je ook groeien met jouw onderneming?